Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

A megrendelések feldolgozása munkanapokon legkésőbb 3 napon belül történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Alkatrészek szállítása

Az árak a házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák. A termékek átvehetők házhoz-szállítással utánvéttel, vagy személyesen Budapesten az előre egyeztetett időpontban.
Az alkatrészek kiszállítását a Magyar Postaval végezzük, a szállítási díjat az árú súlya határozza meg, a Magyar Posta díjszabása szerint.
A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Az ajtók kiszállítása

A Budapesti beépítéssel vásárolt ajtókat, a beépítési ár tartalmazza a kiszállítási díjat is. Beépítés nélkül ajtót NEM áll módunkba kiszállítani! Az ajtókat át lehet venni a Budapesti raktárunkból.
Fontos: Az ajtók átvételéhez telefonos időpontegyeztetés szükséges!

Secdoors © 2018